babyproducten

De formules voor de babyhuidverzorging zijn in Duitsland ontwikkeld door farmaceuten en dermatologen om het hoogste niveau in babyverzorging te bereiken en, heel belangrijk, ze zijn veilig voor baby’s vanaf de geboorte. De babyproducten zijn niet getest op dieren. Ze bevatten een natuurlijk parfum en Annique’s gepatenteerde rooibosextract, om de kalmerende en huidverzachtende kwaliteit te verzekeren.

Baby Skin Barrier Cream
Dit is een waterproof crème die babybilletjes beschermt tegen vocht, roodheid, infectie en andere gevoeligheden, door een dun laagje over de huid te vormen. Het bevat o.a. rooibos-extract, zink en calendula. Ideaal voor de zeer droge en schrale huid en andere huidproblemen bij baby’s.

Bodylotion
Deze voorkomt droogheid en gevoeligheden en kalmeert en verkoelt de babyhuid. De lotion is zeer geschikt na het bad. Het is vochtregulerend en zorgt dat de huid van zowel gezicht als lichaam goed verzorgd is. De bodylotion bevat de beschermingsfactor 5.

Baby Sunblock spf 15
Deze beschermt uw baby tegen UvA - en Uvb-stralen. Deze crème bevat geen chemicaliën die de huid kunnen irriteren. Annique maakt gebruik van mineralen reflectoren om de Uv-stralen te weerkaatsen. Geschikt vanaf 3 maanden. De Annique zon beschermingcrèmes zijn getest op de juistheid van de spf-factor en waterbestendigheid. 

Baby Shampoo
De shampoo is een zacht product voor het haar en de hoofdhuid. Reinigt de haren en hoofdhuid op een zachte manier en voedt de haarwortels. Het rooibos extract in deze shampoo helpt uitdrogen, roodheid, irritaties en jeuk tegen te gaan.

Baby Bath Time
Het is zijdezacht en vriendelijk voor het babyhuidje. Dit product is geschikt als badproducten voor huid en haar en prikt niet in de oogjes.

Baby Moist Silky Bar
Deze zeep combineert de hypoallergene kwaliteiten met het rooibosextract en is een veilige en geurige zeep voor moeder en kind. Ideaal voor de gevoelige huid.

terug