dagverzorgers 

Zonder water kan het lichaam niet functioneren, zonder vocht wordt de huid droog en geïrriteerd en veroudert sneller. De huid heeft de gehele dag vocht nodig; voor optimale vochtverzorging de dagcrèmes van Annique meerdere malen per dag aanbrengen.

Moisturiser Dry Skin
Een zeer unieke, rijke, volle dagcrème voor de optimale vochtbalans van de rijpere, droge, vermoeide en vochtarme huid. Tevens in de winter geschikt voor een normale of gecombineerde huid. Geschikt voor alle leeftijden.

Herbal Moisturiser
Een zachte, vetvrije, hypoallergene dagcrème welke het Rooibosextract en diverse andere kruiden bevat. Ideaal voor de normale en gecombineerde huid. In de zomer geschikt voor een droge huid die op dat moment een dunnere crème prefereert en in de winter geschikt voor een iets vettere huid.

Hydrating Moisturiser Lotion
Geschikt voor de gecombineerde, vette en probleemhuid. In de zomer geschikt voor een normale huid die op dat moment een dunnere crème prefereert. Een hypo-allergene crème welke gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en beschermt tegen uitdroging en irritatie gedurende de dag. Deze crème vult het vochtverlies aan door het vermogen van de huid om vocht vast te houden te ondersteunen.

Sensi Crème
Een unieke dagcrème speciaal voor de meest gevoelige huid. Deze crème stabiliseert de gevoelige huid zodat later overgestapt kan worden op een andere dagcrème. Ook indien men van een ander merk overstapt op Annique huidverzorgingsproducten is het goed om eerst de Sensi Crème te gebruiken als opstapcrème en later over te stappen op de overige verzorging. Deze overstap is belangrijk aangezien de dagcrèmes de huid meer vocht bieden. Sensi Crème bestaat uit 80% vocht en verder uit bestanddelen die geen allergische reacties veroorzaken.

 

terug