huidverzorging voor de man

Huidverzorging voor de man. Een zeer bekende en populaire geur gecombineerd met Annique’s unieke groene rooibos-extract in een complete herenlijn.

Massage Soap

Een rijke vochtverzorgende, massage zeep aan een handig koord. Palmolie voedt en verzorgt de huid, terwijl de vorm van de zeep de huid masseert en de bloedcirculatie stimuleert.


Bodyspray
Dit is een veelzijdig product. De spray is te gebruiken als Eau de Toilet, Bodyspray en Deodorant! Een heerlijk verfrissende Bodyspray voor elke dag. Deze spray bevat onder andere geurnoten van mandarijn, citroen, anijs, appel en hout.

Moisture Balm
Deze balm heeft een intensief vochtverzorgende, voedende en kalmerende werking op de huid. Ook geschikt voor de gevoelige huid. De balm herstelt de vochtbalans en kalmeert de gevoelige huid en de gevoelige reacties na het scheren. Dit product voorkomt huidproblemen, zoals droge plekken, roodheid puistjes, uitslag en voortijdige huidveroudering. Bijzonder geschikt als dag en nachtcrème.

Shaving Gel

Deze scheer gel is wit van kleur, maar bij het insmeren wordt deze doorzichtig. Hierdoor is het ideaal om plekjes en oneffenheden te blijven zien en zo te vermijden, en je kunt zien waar je al geschoren hebt. De gel geeft voeding aan de huid, waardoor je de gel na het scheren niet hoeft af te spoelen, maar juist kunt in masseren. Een dun laagje scheergel aanbrengen is  voldoende voor en optimaal resultaat.


Refreshing Deodorant.

Deze deodorant droogt snel en heeft een heerlijke frisse, mannelijke geur.terug