huidverzorging voor tieners

Annique Face Facts
Deze lijn is speciaal ontworpen om een vettere, onzuivere huid weer in balans te krijgen. In de pubertijd verandert je huid, dit leidt tot meer talgafscheiding en puistjes. Om dit onder controle te krijgen is een goede verzorging heel belangrijk.


Crystal Clear – reiniging

Dit is een milde reiniger met toevoeging van kruiden en met de geur van perzik. Deze reiniger haalt vuil van de huid en laat een frisse schone huid achter zonder deze uit te drogen. Crystal Clear bevat bosbes eb ahornsuiker wat ervoor zorgt dat dode huidcellen van de huid verwijderd worden. Door de antibacteriële werking helpt het acne en een vette huid te verminderen.

Smooth Over – Scrub
Deze zachte scrub verwijdert de dode huidcellen, waardoor de poriën minder snel verstopt raken en zodat nieuwe cellen aangemaakt worden. De korrels in de scrub stimuleren de bloedsomloop om vrije radicalen te verwijderen. En het zorgt voor een betere opname van de voeding door de cellen voor een gezondere huid.

Spotless – weg met pukkeltjes
Ideaal te gebruiken om pukkeltjes uit te drogen en op wondjes van pukkeltjes. De speciale kruidenformule bevat antioxidanten in de vorm van vitamine, mineralen en het Annique gepatenteerde rooibos – extract. Ook bevat spotless tea tree en mirre. Deze ingrediënten werken helend en antiseptisch. Ze bevorderen het helingsproces, terwijl het de geïrriteerde huid kalmeert.


Calm Down – kamfermasker

Dit masker kalmeert de rode geïrriteerde en ontstoken huid. Het biedt meteen verlichting bij een gevoelige, normale en probleemhuid.


Moisture Source – dagcrème

Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en allergische huid. Het bevat een uniek ingrediënt wat ervoor zorgt dat de talgregulatie onder controle blijft en dit helpt te verminderen. Het bevat eigenschappen wat uitbarstingen onderdrukt en is vochtherstellend. Geschikt voor alle huidtypes.

Moisture Screen – dagcrème met SPF 8
Een vochtherstellende dagcrème met SPF 8. De zonfilter zal geen uitbarsting van pukkels of huidallergie veroorzaken. Geschikt voor een vette, probleem en normale huid

terug 

terug