nachtverzorgers 

Net als de rest van het lichaam heeft de huid voeding nodig om zichzelf te herstellen en te voeden. De nachtcrèmes van Annique voorzien de huid van voldoende voeding om het tekort wat door de normale celdeling ontstaat aan te vullen.

Crème de Nuit
Een rijke crème welke tot diep in de huid doordringt. De crème is ongeparfumeerd om irritaties te voorkomen. Rijker aan voeding en vocht dan de Night Cream voor de normale huid, voor de extra behoeften voor de droge, rijpere en gevoelige huid. De huid begint zich binnen enkele dagen te herstellen, wordt steviger, elastischer en vochtiger. Voor alle huidtypen die van een rijke crème houden, ook de gevoeligste huid. Aanbevolen voor de droge, gevoelige en
rijpere huid die extra voeding tijdens de nacht nodig heeft, maar ook voor de jongere huid die nog geen Revitalisering Cream gebruikt. De Crème de Nuit bevat namelijk een aantal bestanddelen van de Revitalisering Cream.

Night Cream
Ook deze crème is ongeparfumeerd om irritaties van een gevoelige huid te vorkomen. Een satijnzachte crème welke gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, ideaal voor de normale, gecombineerde, vette en probleemhuid. Een speciale crème voor extra voeding en vocht gedurende de nacht welke tot diep in de huid doordringt. Deze crème is rijk aan vitamine A, E en C en bevat dezelfde serums als de Revitalisering Cream, maar in kleinere hoeveelheden. Na gebruik voelt de huid 's-morgens zacht en glad aan zonder dat de crème op het gezicht achterblijft.
terug