nagelstudio

Mooie verzorgde nagels zijn een droom van elke vrouw. Helaas is dat niet voor elke vrouw weggelegd. Vaak zijn de nagels broos, scheuren of breken ze snel of hebben ze geen mooie vorm of kleur.
Een versteviging van de natuurlijke nagels of een nagelverlenging met tips kan voor u uitkomst bieden. Voor de versteviging of verlenging van uw nagels werk ik in mijn nagelstudio met gel. Deze vloeibare substantie hard uit
onder een uv-lamp en geeft een mooie natuurlijke glans.

Gelnagels zijn dun, flexibel en toch sterk. Wanneer u de lengte van uw natuurlijke nagels wilt behouden, kunnen deze worden verstevigd door laagjes gel. Wilt u liever uw natuurlijke nagels iets langer dan kunnen deze worden verlengd door middel van tips.
Beide mogelijkheden zijn even sterk en zorgen voor mooie en verzorgde nagels. Mooie French manicure nagels, nail-art of een kleur of een natuurlijke look, het is allemaal mogelijk.
Afhankelijk van de groei worden de nagels na circa 3 weken bijgewerkt. Tijdens de nabehandeling wordt een groot gedeelte van de gel weggevijld en opnieuw aangebracht waardoor uw nagels er weer als nieuw uitzien.
Tevens kunt u bij mij terecht voor een spamanicure, paraffineverpakking en het lakken van de nagels.

Nieuw: French manicure voor de teennagels!!