reinigers 

De Annique reinigers zijn ideaal om (oog)make-up, onzuiverheden en vuil van de oppervlakte van de huid te verwijderen. De reinigers zijn pH-neutraal (pH van 5,5 - 6,5) en zullen de zuurmantel (bescherming) van de huid niet verstoren.

Cleansing Lotion Normal Skin
Voor de reinigers van de normale en gevoelige huid. Deze reiniger is in water oplosbaar, reinigt zacht zonder de natuurlijke vetten van de huid te verwijderen. Mede door het Rooibos extract irriteert deze reiniger de huid niet. Resultaat: een schone frisse huid.

Oil-Free Cleansing Gel
Voor de reiniging van de gecombineerde
, vette en probleemhuid. Ook ideaal voor de mannenhuid. Een zachte formule verwijdert overtollig vet en vuil op een milde manier waardoor de huid niet uitdroogt. Het unieke Rooibos extract vermindert irritaties en allergische reacties. Deze reiniger bevat fruitzuren (Alpha-Hydroxy-Zuren, een mengsel van Billbessie, Sinaasappel, Citroen en Suikerriet) die overmatige dode huidcellen verwijderen. De antibacteriële bestanddelen helpen de huid herstellen en de kans op infecties verminderen. Resultaat: een schone zachte huid.

Cleansing Lotion Dry Skin
Voor de reiniging van de droge en rijpere huid en de gevoelige huid die droog is. Een in water oplosbare zachte reiniging, ideaal voor de reiniging van oogmake-up en overige make-up op de gevoelige huid. De reiniger is geformuleerd om de huid zacht te reinigen en te herstellen zonder dat het een branderig of trekkerig gevoel geeft of de huid uitdroogt
.

pH Balancing Skin Freshener
Een licht geurende vloeistof zonder alcohol, geschikt voor alle huidtypen. De Freshner is geformuleerd om de pH-balance te herstellen. Het bevat onder andere het Rooibos-extract en andere kalmerende kruidenextracten. De Freshener bevat een spray waardoor dit product makkelijk te gebruiken is.

Moist Silky Bar
Een zachte, verzorgende gelatine zeep. pH-neutraal, hypoallergeen en natuurlijk geparfumeerd. Annique's zeepvrije formule is, in tegenstelling tot andere zepen, zacht genoeg voor gezicht en lichaam. Deze zeep droogt de huid niet uit en werkt ideaal voor probleemhuiden zoals acné en eczeem en bij huiduitslag. Het bevat diverse bevochtigers om uitdroging van de huid te voorkomen en het Rooibos-extract waardoor het hypoallergeen is en veilig voor de gevoelige huid. Deze zeep kalmeert de eczeemhuid en verzacht de geïrriteerde huid. De Moist Silky Bar is één van de vele producten die beloond is met een gouden medaille bij de International Beurs in Genève, Zwitserland in 1997 voor de unieke combinatie van huidverzorging en gezondheidnop basis van het Rooibosextract
.

terug